عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در مشهد امکان رای دهی دارند | شناسایی ۱۲۰ هزار رای اولی

  • کد خبر: ۲۱۳۲۷۸
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
فرماندار مشهد: ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در مشهد امکان رای دهی دارند | شناسایی ۱۲۰ هزار رای اولی
معاون استاندار و فرماندار مشهد از شناسایی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واجد شرایط رای دهی در سطح شهرستان مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن داوری در نطق ابتدایی جلسه شورای اسلامی شهرستان مشهد که امروز (۳ اسفند ۱۴۰۲) برگزار شد با تقدیر از فعالیت‌های شورای شهرستان مشهد گفت: اقدامات شورای شهرستان همواره پویا بوده است و امیدواریم در ایام انتخابات نیز همچنان پویا باشد.

وی از منش و رفتار مردم ایران تقدیر کرد و ادامه داد: مردم ایران غیرتی هستند و در مباحث خاص ملی همواره حضور پرشوری داشتند و این وظیفه ماست که به انسجام بخشی بیشتر ایشان کمک کنیم و زمینه حضورشان را پویاتر کنیم.

داوری تعداد نامزد‌های انتخاباتی حوزه مشهد و کلات را برشمرد و افزود: ۵۲۷ نفر در این حوزه‌های انتخاباتی به رقابت خواهند پرداخت و در انتخابات امسال، ۲۶ شعبه جدید اخذ رای علاوه بر ۱۸۷۲ شعبه اخذ رای سراسر شهرستان به فعالیت خواهند پرداخت.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان مشهد به تعداد واجدین شرایط رای اشاره و خاطرنشان ساخت: امسال حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واجد رای داریم که از این تعداد، ۱۲۰ هزار رای اولی شناسایی شده اند که با ارسال پیام، فرا رسیدن بلوغ سیاسی شان را تبریک گفته ایم.

داوری به ضرورت مسئله کاهش زمان انتظار اخذ رای برای مردم پرداخت و عنوان کرد: امسال و برای جلوگیری از معطلی مردم در صف‌های رای گیری، عوامل اخذ رای در هر شعبه را از ۷ نفر به ۹ نفر افزایش دادیم و صندوق‌های رای مستقر در حرم مطهر رضوی را از ۶ به ۲۱ صندوق ارتقا داده ایم.

فرماندار مشهد همچنین اعلام کرد: فردا جمعه چهارم اسفند، مانور تمرین اخذ رای در تمامی شعبات پیش بینی شده سطح شهرستان مشهد با حضور تمامی عوامل انتخاباتی برگزار خواهد شد تا به مرور آخرین قوانین و مقررات بپردازیم و برای ۱۱ اسفند آماده شویم.

داوری به آغاز تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره و توضیح داد: جایگاه‌های مشخصی برای نصب تبلیغات و اماکنی نیز برای فعالیت‌های تبلیغی نامزد‌های محترم پیش بینی شده است.

وی در پایان به حوزه‌های انتخاباتی سطح شهر اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۴ حوزه انتخاباتی خواهیم داشت که ۱۳ حوزه آن براساس مناطق شهرداری مشهد و یک حوزه هم متعلق به مناطق احمدآباد و رضویه خواهد بود.

گفتنی است، سید ابراهیم علیزاده رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد نیز طی سخنانی با اشاره به اهمیت انتخابات و فرامین مقام معظم رهبری در ارتباط با برپایی پرشور انتخابات یازدهم اسفند، از تمامی اعضای شورا خواست تا تلاش خود را جهت برگزاری منظم و هدفمند انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به کار گیرند تا گامی بسوی جلب اعتماد و رضایت مردم برداشته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->